In een huiselijke sfeer vergaderen

Heb jij er ooit van gehoord?

Tegenwoordig is het steeds populairder, namelijk het vergaderen in een huiselijke sfeer. Hiermee wordt bedoeld dat er een vergadering plaatsvindt in een locatie of ruimte die aanvoelt als een huis. Dit heeft natuurlijk als reden dat er op deze manier op een informele manier vergadert kan worden. Maar wat zijn de voordelen nu eigenlijk ten opzichte van een normale vergaderruimte? In dit artikel zullen we hier antwoord op geven zodat je precies weet wat de voordelen zijn.

 

Informele manier vergaderen

Als je op het punt staat om te vergaderen, is het natuurlijk altijd fijn om in een zakelijke setting te zitten. Diverse onderzoeken hebben tevens aangetoond dat een informele vergadering een betere vertrouwensband creëert en om deze reden is het steeds populairder om te gaan vergaderen in een huiselijke sfeer. Dit is natuurlijk nieuw en daarom wordt er nog onderzoek gedaan of de impact op de creativiteit en de resultaten echt toenemen als je gebruikt maakt van deze vorm. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben al diverse vergaderingen gefaciliteerd die bij ons hebben plaats gevonden en wij moeten zeggen, het werkt echt voor de vertrouwensband!

 

Op je gemak voelen

Locatie Hofboog Rotterdam
locatie Hofboog Rotterdam

Een van de quotes die bij huiselijke sfeer vergaderen past, is op je gemak voelen. Normaal als je in een zakelijke ruimte bevindt is het al snel formeel en zakelijk en voel je jezelf niet volledig op je gemak. Dat is natuurlijk niet fijn als je op het punt staat om belangrijke dingen te vergaderen, want hierdoor bestaat de kans dat je bepaalde zaken over het hoofd ziet. Om deze reden is het zeker aan te raden om te gaan vergaderen in huiselijke sferen. Hierbij voel je jezelf meer op je gemak want je vergadert bij wijze van aan de keukentafel. Het is zeker een andere insteek en voor de een werkt het beter dan voor de ander. Hierbij is het dus goed om te kijken wat jou als persoon het beste past en op basis van deze bevindingen is het zeker aan te raden om dit door te zetten in de toekomst.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande, dan kunnen je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het verstrekken van informatie omtrent het vergaderen in onze bijzondere kleinschalige vergader locatie.