The Harvest kookt gezond, puur en met het seizoen mee
Heb je bij Locatie Hofboog een intensieve heisessie gehad, of wil je op tijd s’ avonds op tid starten met die belangrijke vergadering. Denk dan eens aan een gezonde Harvest bowl om je dag mee af te sluiten, of je avond juist mee te beginnen.
The Harvest koopt al hun ingrediënten direct bij lokale boeren. Deze boeren werken dag in dag uit keihard om ervoor te zorgen dat wij niks te kort komen. Zij staan voor een voedselketen waarin de boer ook niets te kort komt en kan investeren in een duurzame toekomst. Zo zorgen zij ervoor dat jij altijd kan genieten van super verse ingrediënten en werken wij samen aan onze groene toekomst!
Vanuit een diepe overtuiging dat door direct samen te werken met boeren we het systeem kunnen veranderen serveert The Harvest iedere dag met heel veel plezier (h)eerlijke gezonde, pure en seizoensgebonden ‘Harvest Bowls’!
Ieder seizoen kijkt The Harvest welke groenten en producten lokaal verkrijgbaar zijn. Op basis hiervan maken zij zeventien gerechtjes. Deze gerechtjes verdelen ze onder in drie categorieën.
DE BASIS
Kies een gerecht dat hoofdzakelijk bestaat uit trage koolhydraten. Denk aan geroosterde zoete aardappel of Hoeksche quinoa.
DE GROENTEBOER
Kies minimaal twee gerechten gemaakt van lokale groenten. Van gekarameliseerde pastinaak tot een frisse bietensalade.
VEGA OF VLEES
Bij de laatste stap kies je een bron van eiwitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gemarineerde tempeh, huisgemaakte groenteburgers of rundvlees.
Als topping heb je de keuzes uit diverse sausen en dressings. De amandel-appeltaart en de chocolade zwarte bonen brownie aanraders als dessert, beide om je vingers bij op te eten.
Hebben jullie je keuze gemaakt? Bestel dan online of telefonisch rechtstreeks bij The Harvest, ze komen dan de heerlijke Harvest bowls op een afgesproken tijd met de bakfiets afleveren. Naast het genieten van een gezonde maaltijd is waarschijnlijk een voordeel dat je voorkomt dat je in de file terecht komt en kun je nog even gezellig napraten over de dag met mede cursisten en/of collega’s.