Ben je op zoek naar een kleinschalige, maar inspirerende vergaderruimte in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een kleinschalige, maar inspirerende vergaderruimte in Rotterdam?

Er zijn momenteel enorm veel mooie kleinschalige vergaderruimtes te boeken. Wat dacht je van een vergadering in een privé bungalow, of bij de boer op het terrein? Vanaf nu ook in een monumentaal spoortraject in Rotterdam. Een kleine vergaderruimte, ideaal voor kleine gezelschappen. Wil je bijvoorbeeld met jouw team een brainstorm middag houden? Doe dat dan bij ons Locatie Hofboog, een bijzondere, kleinschalige vergaderruimte.

Alles bij de hand

Ook al is de ruimte klein, we zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een kleine kitchenette met koelkast. Of wat dacht je van heerlijke koffie van KetelBinkie? Daarnaast hebben we alles in huis voor een perfect verzorgde vergadering, zoals flipovers en een beamerhttps://www.high-endrolex.com/4. En dat natuurlijk in een perfecte sfeer en voorzien van gratis internet verbinding.

Door ervoor te zorgen dat een vergadering niet langer gezien wordt als een noodzakelijk kwaad, maar door er iets bijzonders van te maken, zorg je ervoor dat medewerkers meer betrokken raken bij het bedrijf.

Ruimtelijk vergaderen bij Locatie Hofboog

Zorg voor een inspiratievolle vergadering

Een vergadering hoeft niet saai en stoffig te zijn. Door te zorgen voor een juiste sfeer zorg je ervoor dat een vergadering weer leuk wordt. Een kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam huren is eens wat anders dan een vergadering op kantoor. De medewerkers zijn even weg van kantoor, en een vergadering wordt niet langer gezien als een noodzakelijk kwaad, maar als een uitstapje.

Een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam

Zoek je een kleinschalige, maar bijzondere vergaderruimte in Rotterdam? Heb je binnenkort een belangrijke bespreking en wil je dit liever niet op kantoor doen? Wij hebben een bijzondere, industriële vergaderruimte te huur in Rotterdam. Met mooie licht inval, vlakbij het centraal station en eventueel te combineren met andere activiteiten. Wat dacht je van een wandeling langs de Hofbogen tijdens de pauze?