Over ons

Anouk Bedeaux

Over Locatie Hofboog

Locatie Hofboog is gevestigd in de showroom van Tafel Design.
Jaren geleden ben ik gestart met Tafel Design, omdat ik geloof dat de tafel het hart is van elke ruimte. Samen bijkletsen aan de eetkamer tafel, teammeetings aan een vergadertafel of nieuwe recepten proeven aan de keukentafel. Hoe geweldig is het om mijn locatie te combineren met een nieuwe beleving.
Industrieel en huislijk vergaderen, waarbij je in een vertrouwde omgeving tot een mooie samenwerking komt binnen je team. Die verbinding tussen mensen is van groot belang binnen vele afdelingen of bedrijven.

Met jaren ervaring van een goed lopende Bed and Breakfast in Rotterdam Noord heb ik mijn showroom omgeturnd in een bijzondere vergaderlocatie: Locatie Hofboog.
“Niet alleen design kan mensen inspireren maar ook sociale contacten kunnen mooie herinneringen en inspiraties vormen”.

De industrieel huiselijke sfeer in de Hofboog, zorgt dat je als gast bij binnenkomst al een welkom gevoel krijgt. Locatie Hofboog is functioneel ingericht met een open keuken, waardoor de ruimte geschikt is voor trainingen en bijeenkomsten met een persoonlijke touche.

In het interieur zie je niet alleen de liefde en vakmanschap voor design terug. Maar ook de Rotterdamse mentaliteit en inspiratie uit de stad. De tafels zijn gemaakt van duurzame materialen, oude bouwborden en gerecycled hout uit stad Rotterdam. Bij Locatie Hofboog vind ik naast inspiratie en design het ook belangrijk dat mijn gasten zich op hun gemak voelen.

Neem voor suggesties en vragen gerust contact met mij op. Dan kijken we samen hoe wij jouw vergadering, workshop, training of een andere bijeenkomst tot een inspirerende ervaring kunnen maken.