Over ons

Picknick on Wheels vergadertafel

Over Locatie Hofboog

Locatie Hofboog maakt onderdeel uit van Tafel Design.
Eigenaresse Anouk Bedeaux is jaren geleden gestart met Tafel Design vanwege haar liefde voor design met Rotterdamse mentaliteit.
Zij is begonnen met Locatie Hofboog, omdat zij in haar visie gelooft: “Niet alleen design kan mensen inspireren maar ook sociale contacten kunnen mooie herinneringen en inspiraties vormen”.

De industrieel huiselijke sfeer in de Hofboog, zorgt dat je als gast bij binnenkomst al een warm gevoel krijgt. Locatie Hofboog is functioneel ingericht met een open keuken, waardoor de ruimte voor ieder soort evenement geschikt is.

In het interieur zie je niet alleen de liefde en vakmanschap voor design terug. Maar ook de Rotterdamse mentaliteit en inspiratie uit de stad. De tafels zijn gemaakt van duurzame materialen, oude bouwborden en gerecycled hout uit stad Rotterdam. Bij Locatie Hofboog vinden wij naast inspiratie en design het ook belangrijk dat onze gasten zich op hun gemak voelen. Neem voor suggesties en vragen gerust contact met ons op. Dan kijken wij samen hoe wij jouw vergadering, workshop, training of een andere bijeenkomst tot een leuke, inspirerende maar vooral een historische ervaring kunnen maken.