Vergaderen in Boskoop bij Locatie Hefbrug

In het groene hart vergaderen!

Locatie Hofboog is niet de enige toffe vergader locatie die er is, mijn kunstzinnige zus Yana Bedeaux heeft een prachtige vergader locatie direct aan de Gouwe in het groene hart van de randstad, namelijk Locatie Hefbrug.

Boskoop vergaderlocatie Hefbrug

Je kan de locatie vergelijken met Locatie Hofboog, de naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Locatie Hefbrug is gevestigd op een prachtige locatie namelijk in het boomkwekersdorp Boskoop met een prachtig uitzicht op de Gouwe. Tevens een bijzondere, kleinschalige vergader locatie waar kunst en cultuur gecombineerd wordt.
Dat allebei de vergaderlocaties zich op een prachtige plek bevinden is een feit en dat de locaties veel gemeen hebben ook, alleen liggen ze best ver van elkaar vandaan. Eigenlijk is dit juist goed, want nu zijn er twee pareltjes in Nederland waar je kleinschalig kunt vergaderen. Of je nou in hartje Rotterdam woont of in het groene hart en omstreken over een goede vergader locatie hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken.

 

Ontstaan van Locatie Hefbrug

Locatie Hefbrug is ontstaan midden in de corona crisis. Begin 2020 is Yana Bedeaux voor deze mooie ruimte gevallen. Een prachtig pand met geschiedenis en een fantastisch mooi uitzicht. Een winkelruimte aan huis dat was precies wat ze zocht voor het uitbreiden van haar workshop werkzaamheden.
Atelier Yana is onderdeel van de locatie waarbij de schilderijen en andere creatieve werkstukken een inspiratie kunnen zijn voor iedereen. Maar dit is niet de enige mogelijkheid welke het pand te bieden heeft. Het is namelijk ook een heerlijke locatie om lekker te vergaderen, een teambuilding-sessie te organiseren of voor andere kleinschalige groepen, zoals workshops of lezingen op locatie.

Locatie Hefbrug bevind zich op loopafstand van het centrum Boskoop, 5 min lopen van een parkeergelegenheid en ligt heel fijn aan het kabbelende water van de Gouwe.

Bij Locatie Hefbrug kun je gebruik maken van een ambachtelijk gemaakte lunch en/of diner. Dit kan in overleg geregeld worden vanaf 6 personen tot maximaal 20. Ben je geïnspireerd of benieuwd hoe het is om te vergaderen in Locatie Hefbrug? Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar en via de mail!

LocatieHefbrug.nl
Voorkade 68A
2771 ZC Boskoop
info@locatiehefbrug.nl
06 11918447