Ketelbinkie de lekkerste koffie

KETELBINKIE: een Rotterdams bakkie pleur

 

Altijd de lekkerste koffie uit Rotterdam tijdens jouw vergadering of bijeenkomst dat kan bij Locatie Hofboog. Met één druk op de knop zet je met behulp van onze koffiemachine elke keer een heerlijk vers kopje koffie.

Koffiemeester Steven Tacq heeft zijn kennis van koffie vertaald naar Ketelbinkie koffie. Hij gelooft dat minder mengen, meer smaak is.

Na uitvoerig testen in de praktijk is de huidige koffie ontstaan. Zij kunnen dan ook met recht zeggen dat deze blend, de smaak van Rotterdam vertegenwoordigt: “Een stevige en vurige espresso met een zachte ronde finish met tonen van noten en chocolade. Een krachtige koffie doch gebalanceerd. Het positieve mondgevoel nodigt uit naar meer”.

De bonen komen rechtstreeks bij de boeren vandaan, uit verschillende delen van de wereld. Felipe uit Brazilië, Juan uit Colombia en Shameel uit India zorgen ervoor dat de juiste groene boon wordt geleverd. Door het directe contact en de langdurige afspraken zorgen ze voor duurzame koffieteelt. Bovendien is Ketelbinkie op deze manier direct betrokken bij sociale projecten in die regio’s.

Met veel aandacht is het smaakprofiel samengesteld. Het brandproces gebeurd samen met de beste mensen uit het vak. En dankzij de kleine productiebatches is de koffie altijd vers.

Kom jij gauw een BAKKIE bij ons doen?

 

Rechtstreeks

bij de

boer vandaan

Ketelbinkie momentje

koffie op zijn Rotterdams

Koffiemeester

Steven Tacq