De Borrelboer jouw borrelplank op maat

Mooie producten voor een mooie borrel

Waarom zou je aan het eind van de middag een borrel organiseren, deelnemers willen waarschijnlijk liever naar huis. Juist na een intensieve dag met teamleden kan een ontspanningsmoment essentieel zijn voor de sfeer binnen je team. Tijdens de dag ben je gefocust, kost energie. Tijdens ontspanning is er ruimte om elkaar te vinden en te verbinden.

Een borrel als afsluiter van de dag kan dus een teamversterkend effect hebben, toegankelijk en aanspreekbaar. Een mooi moment om van jezelf te laten zien. Dit kan de productiviteit van jouw team ten goede komen.

Hoe tof is het dat Locatie Hofboog de luxe heeft van het gemak waarmee De Borrelboer zijn borrelplanken kan brengen op onze locatie. Maarten de Boer, oprichter van De Borrelboer, een fijnproever eerste klas zit letterlijk om de hoek.

Laat een overheerlijke borrelplank op maat maken, met de beste producten uit Nederland en andere delen van de wereld. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment van verse vleeswaren, kazen, tapas, spreads, craft bier en wijnen die je smaakpapillen zullen prikkelen.

De vleeswaren zijn van de hoogste kwaliteit en worden dagelijks vers gesneden. Je vindt er een ruime keuze aan ambachtelijk bereide hammen, salami’s, paté’s en nog veel meer.

Naast de vleeswaren heeft hij ook een ruim assortiment aan kazen, tapas en spreads. De tapas variëren van heerlijke olijven en zongedroogde tomaten tot gevulde pepertjes en verse hummus. De spreads zijn perfect om te dippen of smeren en zijn verkrijgbaar in diverse smaken en varianten.

Bij De Borrelboer draait alles om kwaliteit en smaak. Of je nu op zoek bent naar een lekkere snack voor bij de borrel of een lunch of een maaltijd to go, bij De Borrelboer ben je aan het juiste adres. Neem contact op om bezorg mogelijkheden te bespreken.