Urban Bakery verse taarten en zoetigheid

 

Stadsbakkerij met ambachtelijk gemaakte taarten en zoetigheid

Bij Urban Bakery bakken zij heel de dag heerlijk vers en ambachtelijk. Deze verrukkelijke taarten en koeken, handgemaakte fudge, echt brood en nog veel meer van dat soort heerlijks op loopafstand van Locatie Hofboog.

Je vindt ze in de eerste twee bogen na het Hippe Bergwegstation van de Hofbogen in Rotterdam-Noord met open bakkerijwerkplaats en winkel. Zo kan je zien hoe alles wordt bereid en er wordt de hele dag door vers gebakken! Urban Bakery is goed bereikbaar vanaf de Bergweg en bevindt zich tegenover de zijingang van het Eudokia winkelcentrum, vlakbij de parkeergarage. Voor het afhalen van taarten kan er goed geparkeerd worden voor de winkel.

Keuze uit heerlijke vers gebakken taarten, muffins, cup cakes, bars en koeken in de winkel, aangevuld met allerlei lekkers zoals zuurdesem brood van het Vlaamsch Broodhuys, bonbons van Chocoholic, bijzonder Turks Fruit, handgemaakte fudge. Zij gebruiken de beste ingrediënten zoals verse scharreleitjes, volle melk, pure roomboter en vers seizoen fruit. En dat zonder poeders, kleurstoffen en conserveermiddelen!

Gespecialiseerd in American-style gebak zoals diverse soorten cheesecakes, carrotcake en een fantastische chocolate cake. Daarnaast zijn ze dol op klassiekers als frangipane amandeltaart of een Franse citroen meringue.

Gasten met allergieën? Ook daar hebben zij aan gedacht! Zo is bijvoorbeeld de Banana pecan cocos cake lastosevrij en de cheesecake white chocolate cassis bieden zij ook glutenvrij aan.

Achterin de bakkerij zie je de beste patissiers van Rotterdam aan het werk.
Wil jij tijdens je bijeenkomst genieten van deze ambachtelijke lekkernijen? Je kan je bestelling direct bij Urban Bakery online bestellen en voor de start van je vergadering even ophalen.

 

Openingstijden Urban Bakery:
Dinsdag t/m zaterdag van 8:30 – 17.00 uur

 

 

De toppers

van

Urban Bakery

Ambachtelijke

Cup cakes

Heerlijke taarten

tijdens

jouw bijeenkomst