Bijzondere vergaderlocatie huren in Rotterdam

Bijzondere vergaderlocatie huren in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam ben je bij Locatie Hofboog van harte welkom. Bij ons vergader je in een inspirerende ruimte welke ook nog eens goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer.
Zo ben je even weg van de werkplek en kun je inspiratie opdoen in een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam. Vergaderingen, brainstormsessies en trainingen zijn onlosmakelijk verbonden met de werkplek.

Hier ontstaan nieuwe ideeën of worden oude bedrijfsstructuren aangepast. Een zakelijke bijeenkomst is vaak ook noodzakelijk om de onderlinge connectie tussen collega’s en werknemers te kunnen versterken. Toch is het kantoor niet altijd de juiste plek voor een effectieve vergadering of bijeenkomst. In veel gevallen biedt de ruimte niet voldoende faciliteiten of zijn er gewoonweg te veel prikkels van buitenaf. Deze verstoren niet aan alleen de aandacht van de aanwezigen, maar maakt de brainstormsessie of training ook minder effectief.

Het huren van een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam is dan een prima alternatief. Gelukkig ben je daarvoor bij Locatie Hofboog aan het juiste adres. We bieden een kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam. Uiteraard is deze van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de ruimte trendy en modern ingericht waardoor er een industriële maar huiselijke sfeer heerst.

Trendy interieur vergaderen
Bijzondere vergaderlocatie Hofboog

Huren van een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam

Als je met je team in huiselijke sfeer wilt vergaderen in Rotterdam, biedt Locatie Hofboog je alles wat je nodig hebt. Onze inspirerende locatie is ruim genoeg voor 20 personen. De inrichting maakt het mogelijk om te kunnen vergaderen aan een echte design tafel in een hippe omgeving. Uiteraard beschikt onze vergaderlocatie in Rotterdam over heerlijke Ketelbinkie koffie en thee zelf te zetten in de Amerikaanse jaren 60-tig keuken.

De locatie beschikt over een perfecte lichtinval wat energieker vergaderen mogelijk maakt. Maar, ook voor brainstormsessies, workshops, trainingen en bedrijfspresentaties is locatie Hofboog in Rotterdam zeer geschikt. De gezellige ruimte zorgt voor een huiselijke sfeer waarbij je geen hinder ondervindt van overbodige prikkels. Effectief vergaderen wordt op deze manier mogelijk gemaakt. De bijzondere vergaderlocatie van Locatie Hofboog in Rotterdam is urban, hip en modern.

De hoge ruimte geeft direct een aangename sfeer zodat je ongestoord kunt sparren en vergaderen. Deze hippe vergaderruimte is centraal gelegen in Rotterdam en goed bereikbaar. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Onze bijzondere vergaderlocatie bevindt zich in het monumentaal spoortraject De Hofbogen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Direct onze bijzondere vergaderlocatie reserveren in Rotterdam kan natuurlijk ook via reserveren.