In huiselijke sfeer vergaderen in Rotterdam

In huiselijke sfeer vergaderen in Rotterdam

Als je in huiselijke sfeer wilt vergaderen in Rotterdam ben je bij Locatie Hofboog van harte welkom. Bij ons kun je gebruik maken van een unieke vergaderruimte met een industriële maar huiselijke uitstraling.
Natuurlijk is de ruimte van alle gemakken voorzien en prima geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, brainstormsessies of trainingen.

Sparren en overleggen doen we het liefst in een huiselijke omgeving. De warme ambiance zorgt ervoor dat ideeën en inspiratie de vrije loop hebben. Binnen een kantoor of bedrijf is dit niet altijd te realiseren. Vergaderruimtes zijn daar vaak rumoerig terwijl het interieur vaak steriel en vooral praktisch is. Toch is dat niet nodig. Als je wilt vergaderen in huiselijke sfeer, ben je bij Locatie Hofboog dan ook aan het juiste adres. We bieden een exclusieve vergaderruimte welke stijlvol, praktisch en trendy is ingericht.

De ruimte is modern, maar bevat ook subtiele elementen uit het verleden. De perfecte inspiratie dus voor een effectieve bijeenkomst of vergadering. Je gasten en werknemers zullen zich direct op hun gemak voelen. Daarnaast vergader je aan echte design tafels welke in een gewenste opstelling geplaatst kunnen worden. Onze kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam heeft dan ook alles in zich voor een succesvolle workshop, training of vergadering.

Huiselijke sfeer vergaderen bij locatie Hofboog in Rotterdam

Het monumentale spoortraject biedt een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam. De ruimte heeft een uitstekende lichtinval een perfecte basis als je creatief en energiek wilt vergaderen. Daarnaast geeft het huiselijke design interieur een vertrouwd gevoel waardoor jouw gasten helemaal zichzelf kunnen zijn.
Natuurlijk is onze vergaderlocatie uitgerust met een American kitchen van Raymond Loewy. Maar, ook als je gebruik wilt maken van catering staan we voor je klaar.

Heerlijke home made cookies van Haa gebak bij Locatie Hofboog
Home made cookies bij Locatie Hofboog

Door onze samenwerking met lokale ondernemers kunnen we je voorzien van een biologische lunch tijdens de bijeenkomst of vergadering. Ook een heerlijke kop koffie met gebak is een prima start om een training of brainstormsessie mee te beginnen. Naast vergaderen in huiselijke sfeer is onze ruimte ook geschikt voor coaching.
De huiselijke omgeving heeft een warme uitstraling en geeft direct een gevoel van rust en vertrouwen.

Als je in huiselijke sfeer wilt vergaderen in Rotterdam ben je bij Locatie Hofboog dan ook van harte welkom. Onze vergaderlocatie heeft een centrale ligging en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Neem vrijblijvend contact met ons op als je op zoek bent naar een ruimte waar je in huiselijke sfeer kunt vergaderen. We informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.