In huiselijke sfeer vergaderen staat garant voor meer enthousiasme en Inspiratie

In huiselijke sfeer vergaderen staat garant voor meer enthousiasme en Inspiratie

De vergaderruimte is de plaats waar belangrijke beslissingen genomen worden die impact hebben voor de werking van je bedrijf, en waar inspirerende brainstormsessies worden gehouden. De inrichting van de vergaderruimte moet bevorderlijk zijn voor de verbeelding en concentratie, een bepaalde dynamiek weergeven die enigszins ongebruikelijk is.
De kunst is om je sessies leuk te maken en je collega’s te inspireren. Zeg vaarwel aan de monotone, karakterloze witte muren, ongerepte tapijten en meubels die, hoewel comfortabel, elke vorm van originaliteit missen. Zeg hallo tegen inventiviteit en warmte, door je ouderwetse vergaderruimte te verlaten transformeren en te kiezen voor een meer inspirerende ruimte. Hier zijn enkele tips om je te helpen om een vergaderruimte te vinden die je nieuwe inspiratie en vitaliteit kan geven.

 

Locatie Hofboog vergaderruimte Rotterdam
Locatie Hofboog vergaderruimte Rotterdam

Geen onpersoonlijke witte muren meer

Volgens wetenschappelijke studies stimuleren kleuren creativiteit en stimuleren ze individueel en teamwerk, vooral de kleur groen. Als je van plan bent om een atypische ruimte te kiezen voor je vergaderingen, dan is het tijd om een plaats te kiezen waar de muren wat kleur hebben. In de regio Rotterdam is er een plaats waar dit al allemaal voor jou gedaan is. De klassieke vergaderzaal heeft een huiselijke sfeer gekregen. Daarbij hebben we voor kleurrijke accessoires gekozen die een enthousiaste glimlacht op je gezicht en dat van je medewerkers zal toveren nog voor de vergadering start.

 

 

Weg met de rode tapijten

Als er ooit een item was dat oude vergaderzalen typeerde, dan is het wel dat hopeloos verouderde beige of rode tapijt. Om de trend van ongewone vergaderzalen te volgen, heeft de vloer ook meer en meer een nieuwe look gekregen. De populariteit van groene planten daaraan toegevoegd geven karakter aan de huiselijke ruimte.

Vergeet de hightech apparatuur niet

In ons digitale tijdperk blijven videoprojectoren, interactieve tablets, magnetische plakbriefjes en andere apparatuur een integraal onderdeel van een originele vergaderzaal en helpen vergaderingen soepel te verlopen. Een out of the box denk ruimte waar de flipover het middelpunt is van je vergadering brengt je samen op inspirerende ideeën.

Wil je in een huiselijke sfeer vergaderen in Rotterdam? Locatie Hofboog is gevestigd in een uniek monumentaal spoortraject. Je zal er zeker de ruimte vinden waar jij en je medewerkers zich thuis voelen.