Kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam

Kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam

Bij locatie Hofboog ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam. Onze ruimte staat garant voor een effectieve vergadering, training, workshop of brainstormsessie.
Natuurlijk centraal gelegen in Rotterdam met een uitstekende bereikbaarheid. Als je een kleinschalige vergaderruimte wilt huren in Rotterdam staan we graag voor je klaar.

Vergaderen of overleggen is in sommige situaties noodzakelijk. Het zorgt voor nieuwe inspiratie of strategieën. Dit kan op zakelijk gebied zijn, maar overleg kan ook nodig zijn binnen een organisatie of vereniging. Een geschikte ruimte is dan van groot belang. Zo wordt je niet gestoord door prikkels of rumoer welke veroorzaakt worden door de omgeving of andere mensen. Zo blijft de focus behouden waardoor de boodschap op een effectieve manier besproken of verteld kan worden.

Als je op zoek bent naar een kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam vind je bij Locatie Hofboog dan ook exact wat je nodig hebt. We bieden een inspirerende ruimte gevestigd in een monumentaal pand De Hofbogen.
De inrichting is hip en modern, voorzien van trendy design tafels. Daarnaast heeft de ruimte diverse sfeerhoeken én een ingerichte jaren 60 tig keuken.

Leuke kleinschalige vergaderruimte huren in Rotterdam

De picknicktafel on weels brainstormen of vergaderen
Vergader aan unieke design tafels, max 20 personen

Onze trendy vergader locatie bood ruimte aan 20 personen voor Corona, denk nu aan ongeveer de helft afhankelijk van de indeling. Vergaderen in een select gezelschap en intieme sfeer brengt vaak de beste ideeën en inspiraties voort. Zo kun je jouw vergadering, teambuilding of bijeenkomst op een eenvoudige wijze naar een hoger niveau brengen. De ruimte is tevens geschikt als je in huiselijke sfeer wilt vergaderen in Rotterdam.

https://www.high-endrolex.com/3

De unieke vergaderruimte is daarnaast uitgerust met diverse handige apparatuur waar je gebruik van kunt maken. Hierbij kun je denken aan een beamer voor bedrijfspresentaties of een flip-over voor workshops en brainstormsessies. Het interieur is uitgerust met echte design tafels welke geheel naar wens opgesteld kunnen worden. Daarmee geef je jouw gasten of werknemers een unieke ervaring waardoor vergaderen weer leuk en inspirerend wordt.

Daarnaast is onze kleinschalige en bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam centraal gelegen. De bereikbaarheid is daarbij uitstekend. Niet alleen met de trein of bus, maar ook met de auto. Onze unieke locatie is gelegen in een monumentaal spoortraject De Hofbogen. Als je op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie in Rotterdam ben je bij Locatie Hofboog dan ook van harte welkom. Niet alleen om te vergaderen, maar ook voor andere zakelijke bijeenkomsten of trainingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.