The Harvest kookt

The Harvest kookt gezond, puur en met het seizoen mee.

Heb je bij ons op locatie een intensieve heisessie gehad of wil je op tijd s’ avonds starten met die belangrijke vergadering. Denk dan eens aan een gezonde Harvest bowl om je dag mee af te sluiten of je avond er juist mee beginnen.

The Harvest koopt al hun ingrediënten direct bij de lokale boeren. Deze boeren werken dag in dag keihard om er voor te zorgen dat wij niks te kort komen. Zij staan voor een voedselketen waarin de boer ook niks te kort komt en kan investeren in een duurzame toekomst. Zo zorgen zij ervoor dat jij altijd kan genieten van super verse ingrediënten en werken wij samen aan een groene toekomst.

Vanuit een diepe overtuiging dat door direct samen te werken met boeren we het systeem kunnen veranderen serveren zij iedere dag met heel veel plezier (h)eerlijke gezonde, pure en seizoensgebonden ‘Harvest Bowls’!

Ieder seizoen kijkt The Harvest welke groenten en producten lokaal verkrijgbaar zijn. Op basis hiervan maken zij zeventien gerechtjes. Deze gerechtjes verdelen ze onder in drie categorieën.

DE BASIS

Kies een gerecht dat hoofdzakelijk bestaat uit trage koolhydraten. Denk aan geroosterde zoete aardappel of Hoeksche quinoa.

DE GROENTEBOER

Kies minimaal twee gerechten gemaakt van lokale groenten. Van gekarameliseerde pastinaak tot een frisse bietensalade.

VEGA OF VLEES

Bij de laatste stap kies je een bron van eiwitten. Denk hierbij aan gemarineerde tempeh, huisgemaakte groenteburgers of rundvlees.

Als topping heb je de keuzes uit diverse sausjes. De amandel-appeltaart en de chocolade zwarte bonen brownie aanraders als dessert, beide om je vingers bij op te eten.

Hebben jullie je keuze gemaakt bestel online of telefonisch rechtstreeks bij The Harvest, dan komen ze de heerlijke Harvest bowls op een afgesproken tijd met de bakfiets afleveren.
Naast het genieten van een gezonde maaltijd is waarschijnlijk een voordeel dat je voorkomt dat je in de file terecht komt en kun je tevens nog even gezellig napraten over de dag met mede cursisten of collega’s.

Missie

Werken in harmonie met de natuur en de bodem gezond houden voor toekomstige generaties.

Wessel

“HARVESTING CHANGE, ONE BOWL AT A TIME”