Vergaderruimte centrum Nederland

 

 

Wil jij vergaderen in een huiselijke sfeer, centraal in het land?

Waar je in een kleine of grotere ruimte kunt vergaderen, kunt kiezen uit ruimtes die op huiselijke manieren zijn ingericht, zodat ze zowel psychologisch als fysiek gezelligheid uitstralen en meewerken aan een goede vergadering? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar de verscheidene mogelijkheden die geboden worden door een dergelijke vergaderruimte.

 

Monumentaal spoortraject De Hofbogen
Monumentaal spoortraject De Hofbogen

 

Vergaderruimte centrum Nederland

Er zijn diverse platforms waarbij je een keuze kunt maken qua bijzondere vergaderlocaties. Een aantal platforms waar wij prettig mee samenwerken zijn Origineel vergaderen, Waar vergaderen en Anders vergaderen.
Zij zijn gespecialiseerd in het spotten van kleinschalige vergaderlocaties in Nederland. Onze Locatie Hofboog ligt centraal in het westen van Nederland. Huiselijk en stads zo zou je onze locatie kunnen omschrijven. Een van onze bijzonderheden is toch wel het ruimtelijke gevoel van het hoge plafond en de hoge ramen geven een mooi licht inval.
Heel bewust hebben we gekozen om onze locatie als bijzondere huislijke vergader locatie aan te melden bij diverse zoekplatforms om zo ons bereik te vergroten. Kom je van ver en ben je een ervaren treinreiziger dan is het vanwege onze centrale ligging binnen het centrum van Rotterdam e

en kleine wandeling vanaf Centraal Station. Pak jij graag de auto dan is er vaak wel plek in onze wijk om met behulp van een parkeer app betaald te parkeren, mocht je geen parkeer app hebben rij dan naar de parkeer garage van het Eudokiaplein vandaar is het 2 minuutjes lopen.
Door onze centrale ligging binnen Nederland en Rotterdam is Locatie Hofboog makkelijk aan te reizen.
Neem voor suggesties en vragen gerust contact met mij op. Dan kijken we samen hoe wij jouw vergadering, workshop, training of een andere bijeenkomst tot een leuke, inspirerende maar vooral een historische ervaring kunnen maken.