Hoe ontstaan de beste ideeën?

De showroom van Tafel Design is oorspronkelijk begonnen in één van de Hofbogen, het monumentale spoortraject in Rotterdam. De meubelen die online op de website staan, welke voornamelijk online verkocht werden konden vanaf toen bekeken worden in de showroom. En dat kan nu nog steeds alleen hebben we alles een tikkeltje aangepast… nu zijn we tevens een showroom en een bijzondere kleinschalige vergader locatie! Hoe leuk is dat? Je kan nu dus vergaderen of een training organiseren tussen design meubelen en zeg nou eerlijk dat is best wel uniek. Op het idee gekomen doordat veel klanten complimenten gaven over onze fijne ruimte als ze de showroom kwamen bezoeken. Op een gegeven moment ben ik gaan nadenken over eventuele extra mogelijkheden die ik met de bogen zou kunnen doen. Daarbij speelde ook het feit dat we privé met veel plezier 6 jaar lang een bed en breakfast hebben gehad. En uiteindelijk is dus het mooie idee ontstaan om van de showroom van Tafel Design een vergader locatie te maken. Dit kon ook makkelijk want er is genoeg ruimte in de showroom en natuurlijk genoeg meubilair!

Kleine verbouwing vooraf

De Hofbogen een stukje nostalgie voor de Rotterdammers, een prachtig spoortraject. Om de ruimte behagelijker te maken moest er nog wel het een en ander veranderen. Vanuit het perspectief van een klant naar de ruimte gekeken, belangrijk was een eigen keuken, geluid, sfeer en privacy. Persoonlijk hou ik heel veel van nieuw en oud met elkaar combineren. Vandaar ook de keus voor een keuken klassieker de American Kitchen van Raymond Loewy. Van 2 marktplaats keukens 1 gemaakt, de sfeer werd gelijk ook meegenomen door een prachtige roze achterwand. Voorzetramen gerealiseerd voor de industriële jaren 50 raampartij deze gelijk voorzien van gordijnen op kleur zorgden voor meer privacy en geluidsabsorptie. De deuren konden open en Locatie Hofboog is ontstaan.

 

De locatie een belevenis op zich

Nu je weet hoe deze prachtige vergader locatie is ontstaan wil ik je graag wat vertellen over alle mogelijkheden. Allereerst onze locatie, zoals ik net al schreef zitten we gevestigd in het mooie Rotterdam op een prachtige locatie de Hofbogen en zijn we een kleinschalige vergader locatie.  Daar bied ik verschillende faciliteiten aan zo kun je gebruik maken van een beamer, een flipover en van verschillende eet en drink arrangementen. Als je een vergader locatie uitzoekt is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat de eet en drink mogelijkheden zijn, ik bedoel laten we eerlijk zijn tijdens een intensieve meeting of vergadering mag er best wat lekkers op het menu staan. Met Tafel Design werk ik graag samen met Rotterdamse designers vandaar dat de keuze voor Rotterdamse horeca snel gemaakt was. Heerlijke koffie van Ketelbinkie, lekkere baksels van Haa gebak en vegetarisch  Ambachtelijke lunch en diner kunnen we samen in overleg verzorgen vanaf 6 tot maximaal 20 personen via Anne’s Deli of Inge’s kookkunsten. Tevens is de ruimte te huur per uur, per dagdeel of per dag. Wij staan natuurlijk altijd open voor nieuwe dingen en voor verhuur op aanvraag. Samen zorgen we ervoor dat jou ultieme vergadering werkelijkheid wordt.

Vergaderen in centrum Nederland

Wil jij vergaderen in een huiselijke met een industriële touch, centraal in het land? Kom dan een keer langs bij ons in de Hofbogen! Locatie Hofboog bied een kleinschalige vergaderruimte waar je met je team gezellig en productief kunt vergaderen, een workshop kunt organiseren, een lezing kunt houden of een team meeting kunt organiseren. Niks is te gek!


info@locatiehofboog.nl – 010 786 160 9 Wil jij vergaderen in een huiselijke met een industriële touch, centraal in het land? Kom dan een keer langs bij ons in de Hofbogen! Locatie Hofboog bied een kleinschalige vergaderruimte waar je met je team gezellig en productief kunt vergaderen, een workshop kunt organiseren, een lezing kunt houden of een team meeting kunt organiseren. Niks is te gek!