Waar kan je op letten bij het boeken van een kleinschalige vergaderruimte

Vele willen een kleinschalige vergaderruimte huren voor bepaalde afspraken of meetings, maar vergeten rekening te houden met een aantal belangrijke punten. Om hier een duidelijk beeld van te schetsen zullen we stilstaan bij een aantal punten die van cruciaal belang zijn als je op het punt staat om een dergelijke vergaderruimte te huren. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Locatie Hofboog vergaderruimte Rotterdam

Kijk altijd naar het aantal personen

Het is altijd aan te raden om eerst te kijken naar het aantal personen die gaan deelnemen. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de ruimte die je huurt voldoende ruim is voor het aantal deelnemende personen. Mocht dit niet het geval zijn, dan moeten bepaalde mensen noodgedwongen staan of zit je met teveel personen aan een tafel en is afstand houden lastiger dat wil je natuurlijk voorkomen. Hierom is het aan te raden om altijd van te voren goed te vragen wie aanwezig zijn en wie niet. Hierbij is het goed om dit ook altijd af te stemmen met de locatie houder om zodoende er zeker van te zijn dat je een ruimte reserveert die voldoende is voor iedereen.

Locatie Hofboog Rotterdam

Kijk ook altijd naar de ruimte

Het hangt een beetje samen met bovenstaande, maar het is altijd goed om te kijken naar de ruimte die je wilt gaan huren. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat de ruimte voldoende groot of juist klein is.  Aan te raden is om te kijken of de faciliteiten die aanwezig zijn aansluiten bij de wensen die je hebt. Je wilt over het algemeen wel een vergaderruimte hebben waar je gebruik kan maken van een beamer of flipover voor je power point of andere presentatie. Hierbij is het dus aan te raden om te kijken naar jouw persoonlijke wensen. Je kan het beste altijd van te voren contact op nemen met de betreffende verhuurder van de vergaderruimte om te vragen of de faciliteiten die jij nodig hebt aanwezig zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de verhuurder over het algemeen nog wat regelen waardoor alsnog de faciliteiten aanwezig zijn.

Voorkom verrassingen

Het is altijd goed om met de verhuurder af te spreken en om daadwerkelijk te kijken hoe de ruimte eruit ziet. Op foto’s ziet alles er over het algemeen beter uit en je wilt niet voor verrassingen komen te staan als jouw klanten naar de betreffende vergaderruimte komen. Ga daarom altijd in gesprek of ga langs bij de ruimte voordat je besluit de ruimte te huren.

We hebben een kleine impressie van lounge ruimte op onze locatie gefilmd zodat je je meer kunt voorstellen hoe onze vergaderruimte er uit ziet.